Tips on Erasmus

Vă întrebați cum ați putea să vă asigurați finanțarea pentru proiectul de mobilitate de dezvoltare profesională în cadrul programului Erasmus + Key Action 1 până la data de 5 Februarie 2019? Aici mai jos puteți găsi câțiva pași pe care noi vă recomandăm să-i urmați:

1. Alegeți unul din cursurile noastre de training a cadrelor didactice și înregistrați-vă în prealabil, cerând o formă de înregistrare prin email la info@erasmuscoursescroatia.com

Astfel, pînă a lua o decizie finală asupra participării în cadrul cursurilor veți putea face rezervare pentru un loc. Dacă doriți să rezervați mai multe locuri, atunci veți fi rugați să completați forma separat pentru fiecare persoană sau pentru fiecare curs.

2. Anunțati instituția în care activați current (grădiniță, scoală, universitate, etc.) că doriți să frecventați cursul. Aplicanții nu pot cere în mod individual finanțare prin programul Erasmus+ KA1. Instituția dumneavoastră ar trebui să fie înregistrată în Portalul de Participanți ca să poată obține un cod de identificare personal necesar în procesul de aplicare.
Pentru informații suplimentare, accesați Participant Portal or sau contactați agenția dumneavoastră națională (List of National Agencies). Instituția dumneavoastră va fi rugată să înainteze 2 forme: Entitate Juridică (link to LE form) și Identificare Financiară (link to FI form).

3. Completați și înaintați în mod corect forma de aplicare până la data de 5 Februarie 2019! În cazul în care nu sunteți siguri de alegerea formei de aplicare, vă rugăm să contactați agenția dumneavoastră națională care vă va ajuta să luați alegerea corectă. Totodată, urmăriți instrucțiunile agenției naționale pentru a putea complete și răspunde la toate întrebările din forma de aplicare.

We will be happy to help with the information on course content and objectives, our institution, Croatia and Split.

4. Odată ce dispuneți de careva rezultate sau hotărâri, vă rugăm sa ne informați dacă o să frecventați sau nu cursul. Totodată sunteți bineveniți să achitați taxa de curs prin intermediul altei modalități de finanțare.

MULT SUCCES!