Taxa pentru curs = 700,00€

În taxa de participant pentru un curs de formare în cadrul didactic se includ următoarele: eveniment de bun venit, tur ghidat în central istoric din Split, excursie în orașul Trogir (prânz inclus), un program complet de sesiuni de instruire, materialele necesare pentru curs si un certificat → TOATE CELE ENUMERATE ANTERIOR SUNT INCLUSE ÎN TAXA PENTRU CURS

Aynı okuldan 6 kişilik bir grup için özel teklif: 5 kurs ücreti ödendi ve 1 DERS KAYNAĞI!

Taxa pentru curs trebuie achitată cel puțin două luni în avans de la începerea cursului. Profesorii care sunt finanțați trebuie să achite taxa de îndată din momentul când li se acordă bursa.
Taxe de anulare: 6-3 săptămâni înainte de inceperea cursului = 380,00€; pentru anulări în termen de 3 săptămâni de la începerea cursului nu se rambursează nici o taxă (în cazul dat vă sfătuim să procurați o asigurare de anulare a cursurilor)

Cursurile sunt eligibile cu finanțare prin programul Erasmus+ Key Action 1, care de regulă acoperă majoritatea cheltuielilor. Noi vom fi bucuroși să vă ajutăm în privința aplicării pentru finanțare cu Erasmus+ KA1.
Cursurile de formare la fel pot fi finanțate cu orice bursă care se axează pe dezvoltare profesională si formarea generală a cadrelor didicatice.

Pentru informații suplimentare și obținerea formelor de preînregistrare la curs, vă rugă să ne contactați la următoarea adresă de email – info@erasmuscoursescroatia.com